DJ Fix It - DJ Ploiesti

DJ Fix It – DJ Ploiesti

Sunt Vali, Valentin Tifigiu, sau Dj Fix It. Am 34 de ani, o sotie minunata si un copil la fel de minunat. Sunt un om simplu, imi place sa iubesc, sa daruiesc, sa fiu tata, sot, coleg de munca, fericit, sa zambesc si sa beau multa cafea. Am fost inginer o buna bucata de timp din viata mea, am condus multe grupuri cu oameni, mi a placut sa fiu un bun lider. Pana intr-o zi in care am simtit ca pot sa fac mai mult pentru mine, si atunci a aparut „Casa de Evenimente”. Un loc pentru care am muncit foarte mult. Eram nou pe piata, nu era domeniul meu de activitate, practic revenisem la un nou start. Si nu era un start familiar, cu un birou in care se vorbea de petrol. Aici e un alt limbaj. Limbajul fericirii. Nunti, aranjamente florale, botez, magii de la Rasarit, cununii, petreceri, scena, fotografii, filmari sunt doar cateva din cuvintele pe care le aud zi de zi. Si nu sunt doar cuvinte, sunt cele pe care le organizez eu , Valentin Tifigiu si echipa mea. Suntem un tot , un tot creativ. Si-mi place mult viata asta.

Suna a cliseu, insa va spun ca imi place mult sa vad cum oamenii pleaca de la mine fericiti.

Si acum sa va spun cum a inceput totul. A inceput cu o pasiune pentru muzica. De mic copil, aveam boxe mari pe care le cablam si mi placea sa ascult muzica cu voluuuum. Dar, ce volum! Ca nu mi-a fost suficient si am inceput de pe la vreo 14 ani sa pun muzica in discoteci. Si asa cum ma pricepeam, reuseam sa distrez lumea. Si tot asa pana la varsta asta, cand sunt chemat pe la diferite petreceri. Aici, ma numesc Dj FixIt. Si am acest nume , nu intamplator. Cand eram inginer, mi se dadeau tot felul de sarcini pe care si daca nu ma pricepeam sa le rezolv spuneam ca se „rezolva” (in engleza „It will be fixed it”, sefii mei erau de la alta nationalitate). Si de acolo, m-au botezat Mr Fix It care s-a transformat in Dj FixIT.

Vali, Valentin sau FixIt, Mr sau Dj sunt eu si sunt onorat sa va cunosc pe fiecare dintre voi care cititi sau veniti la CASA DE EVENIMENTE!

 

Galerie Foto – Dj Ploiesti – Dj Fix It