Filmari nunta Ploiesti

Filmari nunta Ploiesti

Fotografiile …memoriile vii!

Stiati ca?

„Primele fotografii de la o nunta dateaza din anul 1840, de la nunta regala a Reginei Victoria cu Printul Albert.
Fotografia avea pe atunci un uz comercial foarte scazut, dar ideea de a memora ziua nuntii in fotografii deja aparuse.

In principiu din cauza lipsei de echipamente, fotografia de nunta a ramas fotografia de studio pentru mai mult de un secol!

Nu existau fotografii printate pe hartie, nu existau serii fotografice si nici albume de fotografie dupa nunta. Exista doar un portret dagherotip pe o folie mica de cupru.

Pe masura ce anii au trecut, tehnologia a schimbat modul in care au fost produse si prezentate fotografiile de nunti.

La inceputul secolului 20, productia de fotografii color a devenit posibila, dar procesul a fost prea nesigur (pana in 1950) pentru fotografia profesionala. Culorile transformate deveneau prea sterse dupa o perioada scurta de timp, astfel incat fotografii au continuat sa lucreze cu film alb-negru.

In timp ce tehnologia a dus la inventarea de noi materiale folosite pentru producerea peliculei fotografice, iar chimia a facut sa apara solutii mai bune sa o proceseze, modul de a fotografia o nunta a ramas neschimbat pana la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial.

Abia acum apare termenul de „FotoJurnalism de nunta”.

Fotografii si Fotoreporterii americani instruiti de armata au schimbat stilul static al fotografiei de studio cu un concept nou de a surprinde oamenii la nunta asa cum sunt ei, fara interventiile fotografului.

O intreaga poveste in care eroii au fost Fotografii!

Este Istoria Fotojurnalismului modern de nunta!”
Slava acestei descoperiri, putem sa-ti creem si noi propria istorie prin fotografiile nuntii tale. Trebuie doar sa vi la Casa de Evenimente, unde daca vrei, poti sta de vorba cu unul dintre fotografii nostri. Adresa este: strada Murelor, nr. 1, orasul Ploiesti. Te asteptam!