BabyChristening2Fiecare lucru pe care-l facem este important. Nu exista grad de comparatie. Fie ca respiram, ca mergem, ca vorbim, ca zambim, ca suntem maniosi, …ca suntem! Si suntem pe acest Pamant. Pentru a face toate acestea si mai multe pentru ca suntem in viata. Avem o viata! Un dar! Parintii nostri ne-au dorit iar noi am ales sa venim. Sa fim binecuvantati de catre ei. Sa invatam! Sa simtim! Sa iubim si sa oferim! Sa traim! In fiecare moment al vietii noastre.

Mai intai suntem in burtica mamei , unde crestem si ne dezvoltam in fiecare secunda a vietii mamei noastre. Apoi, ne nastem. Suntem botezati. Alegem sa traim :”Intr-unul Domn Iisus Hristos, Tatal Atottiitorul, Facatorul Cerului si al Pamantului , al tuturor celor vazute si nevazute (…)”.

Botezul, o binecuvantare data de catre parintii nostri. O emotie pe care o simtim. Atat copiii, cat si adultii, cei care ne indeamna sa traim o viata dreapta.

Totul este un miracol dumnezeiesc. Iar povestea acestui miracol o putem scrie noi, Casa de Evenimente, impreuna cu voi, parinti, parintii spirituali, bunici.

Incepem aici, in orasul Ploiesti, cu:

„A fost o data ca niciodata, o zi sfanta…ziua in care tu, micutule, te-ai botezat…”