Ursitoare

Ursitoare pentru evenimentul tau

Ursitoarele, aceste remarcabile fiinte imaginare, sunt preluate din mitologia greaca unde erau denumite Moirae (ursitoare), fiice ale lui Zeus si ale zeitei Themis si care aveau harul de a plasmui si controla soarta omului, de la nastere pana la neinsufletire.

In mitologia romaneasca, ursitoarele sunt trei femei mistice (Ursitoarea, Soarta si Moartea), despre care se presupune ca exista in realitate, pot fi auzite cateodata, dar nu au fost niciodata vazute. Inlocuitoarele mamei, cum mai sunt considerate uneori, au puterea de a harazi soarta omului si de a-i proroci sorocul. Aceste spirite enigmatice si supranaturale, fauresc irevocabil de la venirea pe lume, toate intamplarile si evenimentele pe care le va avea o persoana in timpul vietii, independent de vointa ei.

Si pentru ca povestile pentru noi, prind conturul realitatii,

In vremurile de astazi, ursitoarele au poposit la Valentin Tifigiu, la Casa de Evenimente, unde asteapta cuminti, strigarea fiecarui copil. Atunci, ele stiu ca trebuie sa soseasca cu binecuvantari. Pregatite sa vina cu daruri magice la fiecare botez unde la chemati.

Ursitoare Ploiesti Galerie Foto