Revelion 2017
Revelion 2017
31 decembrie 2016
invitatie
Crama „LA GRASU” va invita la Degustare Vinuri
31 ianuarie 2017
Show all

Caietul de amintiri

caiet_de_amintiri

Aparent un caiet mare, cam de marimea unui bloc de desen, cu coperti foarte groase maron sau rosiatice. Acesta are rolul de a sta la intrarea in sala de evenimente pentru a intampina cei mai de seama oaspeti care sunt prezenti la nunta, la botez sau la petrecerea ta aniversara. Pentru ca stiu ca te intereseaza, costa 100 de lei. Si cu aceasta informatie am putea spune ca am terminat descrierea acestui produs. Insa, nu este nici pe departe asa.

Caietul de amintiri este mai mult decat un caiet cu amintiri. Sunt momente, clipe, ganduri, energii transmise si scrise pe aceste pagini. Sunt amintirile din partea mamei, ale tatalui, ale bunicii, ale bunicului, ale verisoarei preferate, sau ale prietenei cele mai bune din copilarie. In spatele acestor ganduri, sunt toti acesti oameni care te iubesc si pe care ii iubesti. Si de la care iti este drag, sa vezi, peste ani si ani ce au avut sa ti zica in cea mai frumoasa zi din viata ta sau a voastra.

Si uite asa unui simplu, poate chiar banal , caiet ii gasesti un rol important in viata ta! Pentru ca o data cu el , vin amintirile pretioase pe care ti le vei dori sa le citesti si sa le recitesti mereu….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *